logo schilderles & tekenles

Iedereen kan leren Tekenen & Schilderen

tekenles

Schilderles & Tekenles bij Schilderschool De Scheve Schilder

Schilderschool De Scheve Schilder is een school waar iedereen kan leren realistisch schilderen & tekenen. Voor de beginner tot aan de professional.

In een gezellige en ontspannen sfeer met een groep van maximaal 10 leerlingen leren we jou de betere technieken van uit de oudheid. De lessen duren 2 en half uur. Waarbij wij jou met behulp van technieken en oefeningen op weg helpen je eigen creaties te maken. Ieder op zijn of haar eigen tempo. 

Schilderles & Tekenles

Les tijden 

Woensdag Middag (Nog niet gestart) 13:30 – 16:00

Woensdag Avond 19:00 – 21:30

Vrijdag Avond 19:00 – 21:30

Zaterdag Ochtend 9:00 – 11:30

 

Schilderles & Tekenles

Over de Scheve Schilder

De scheve Schilder is opgericht door Hans Bregman in 2023. Hans heeft klassieke schilderkunst gestudeerd in italië, met deze achtergrond en kennis en kunde is het doel is om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in hun werk en zo veel mogelijk over te brengen, om zo mooi mogelijk te kunnen tekenen & schilderen.

Veel gestelde vragen

Bij ons kan je realistisch leren tekenen en schilderen. Wij bieden lessen en projecten aan omdat jou zo goed mogelijk te leren. Verder begeleiden wij ook met je eigen schilder en tekenen werk.

Voor de lessen bent u lid voor €64 – per maand.

Wel zijn er eenmalige inschrijfkosten van 5 euro .

Er wordt betaald via een automatische incasso. Waarbij de er wordt geïncasseerd op de 2e week van de maand. 

Verder gaat het lidmaatschap per maand en kan je deze ook opzeggen op maandelijkse termijn. 

Tijdens de lessen bieden wij de meeste benodigde  materialen aan vooral bij nieuwe leden. Maar het is uit eindelijk de bedoeling dat je eigen materiaal en spullen mee neemt.
De schilder en tekenen lessen zijn gericht op een volwassenen publiek en mensen die graag realistisch willen leren tekenen en schilderen. Verder is iedereen die graag wil leren welkom. Wij geven nog niet specifiek les aan kinderen, maar wij sluiten leeftijd ook niet buiten.

De lessen lopen als volgend, je komt op een keer in de week op les op een van de lestijden. Hierbij is het de ene week een Project les en de andere een Thema les, de lessen lopen om en om.

  Een Thema les is een les waarbij je aan de hand van een thema een opdracht krijgt en een uitleg om elke keer weer een nieuwe techniek te leren. We doen deze oefeningen samen met de hele groep.

Een project les is echter een les waar je verantwoord bent voor het starten van een eigen project. Hierbij kun je kiezen wat je echter zelf wilt leren, ook hebben wij projecten liggen waar je meer kunt beginnen. De les gaat over het ontwikkelen van je eigen visie die je wilt vormen binnen de kunst. In de les word je begeleid in het vinden van je eigen artistieke vorm van kunst die bij jou past.