logo schilderles & tekenles

Iedereen kan leren Tekenen & Schilderen

tekenles

Schilderles & Tekenles bij Schilderschool De Scheve Schilder

Schilderschool De Scheve Schilder is een school waar iedereen kan leren realistisch schilderen & tekenen. Voor de beginner tot aan de professional.

In een gezellige en ontspannen sfeer met een groep van maximaal 10 leerlingen leren we u de beste technieken uit de oudheid. De lessen duren 2 en half uur. Waarbij we het eerste deel klassikaal de techniek voor de les behandelen. Het andere deel van de les word je begeleid in oefeningen en eigen werk. Waarbij wij jou met behulp van technieken en oefeningen op weg helpen je eigen creaties te maken. Ieder op zijn of haar eigen tempo. 

Schilderles & Tekenles

Les tijden 

(Maand Decemeber gesloten, 2 dec laatste les van het jaar)

Woensdag Middag (start in 2024) 13:00 – 15:30

Woensdag Avond 19:00 – 21:30

Vrijdag Avond 19:00 – 21:30

Zaterdag Ochtend 9:00 – 11:30

 

Schilderles & Tekenles

Over de docenten

Wij zijn Hans & Rama de docenten van de scheve schilder, beide hebben wij klassieke schilderkunst gestudeerd in italië, met deze achtergrond is ons doel is om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in hun werk en zo veel mogelijk over te brengen, om zo mooi mogelijk te kunnen tekenen schilderen.

Schilderles & Tekenles
Schilderles & Tekenles

Veel gestelde vragen

Bij ons kan je realistisch leren tekenen en schilderen. Wij bieden lessen en projecten aan omdat jou zo goed mogelijk te leren. Verder begeleiden wij ook met je eigen schilder en tekenen werk.

Voor de lessen bent u lid voor €64 – per maand.

Wel zijn er eenmalige inschrijfkosten van 5 euro .

Er wordt betaald via een automatische incasso. Waarbij de er wordt geïncasseerd op de 2e week van de maand. 

Verder gaat het lidmaatschap per maand en kan je deze ook opzeggen op maandelijkse termijn. 

Tijdens de lessen bieden wij de meeste benodigde  materialen aan vooral bij nieuwe leden. Maar het is uit eindelijk de bedoeling dat je eigen materiaal en spullen mee neemt.
De schilder en tekenen lessen zijn gericht op een volwassenen publiek en mensen die graag realistisch willen leren tekenen en schilderen. Verder is iedereen die graag wil leren welkom. Wij geven nog niet specifiek les aan kinderen, maar wij sluiten leeftijd ook niet buiten.